header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow АПОКАЛИПСА arrow Подсећање на пророчанства Старца Пајсија Светогораца о значењу рушења џамијa на Храмовној гори
Подсећање на пророчанства Старца Пајсија Светогораца о значењу рушења џамијa на Храмовној гори Штампај Е-пошта
субота, 15 мај 2021

 У позадини крваве битке између муслимана и Јевреја око Храмовне горе, вреди се сетити да ће на месту рушења муслиманских џамија у Јерусалиму бити обновљен Соломонов храм, где ће бити зацарен јеврејски Мошијах (месија) – за православне - антихрист.

Један од најпоштованијих грчких стараца и духовних вођа грчког народа 20. века, Преподобни Пајсије Свјаторац, указивао је да ће према пророчанствима, када на Храмовној гори у Јерусалиму буде срушена Омарова џамија и на њеном место буде обновљен Соломонов храм, тада ће у њему на трон засести Мошија (месија) – антихрист, подсећа сајт «vimaorthodoxias».

„Знак да се приближава испуњење пророчанстава биће уништење Омарове џамије у Јерусалиму. Њу ће порушити да би се обновио Саломонов храм, за који се каже да је био на њеном месту. У обновљеном храму, ционисти ће на крају прогласити Антихриста Месијом. Чуо сам да се Јевреји већ припремају за изградњу Саломоновог храма“, преноси поменуто издање речи Преподобног Пајсија.

Последњи пут ажурирано ( субота, 15 мај 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 38 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.