header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Јеврејски рабински суд у Њујорку забранио Јеврејима да се вакцинишу против короне
Јеврејски рабински суд у Њујорку забранио Јеврејима да се вакцинишу против короне Штампај Е-пошта
среда, 19 јануар 2022

 "Апсолутно је забрањено" вакцинисати децу, дечаке и девојчице против COVID-а, одлучио је јеврејски суд. Забрањене су и рекламе за вакцине, а труднице се упозоравају да их не примају.

 (LifeSiteNews). Рабински суд у Њујорку пресудио је да је „апсолутно забрањено давати или чак рекламирати ову (COVID-19) ињекцију деци, тинејџерима, младићима или женама“.

Пресуда под насловом „Службени превод халахичке дефиниције“ донета је после „осам сати“ опсежних „сведочења вештака... на терену“. У документу се помиње и сведочење „јеврејских сународника који су били повређени... и да је ова ињекција штетна за рађање и плодност“.

У уторак је др Роберт Малоун твитовао копију пресуде.

У документу се не помиње изричито др Мелоун, али се каже да је суд саслушао „доктора који је измислио и произвео мРНК [вакцину] који је сведочио о њеној функцији...“ као лека. Др Малоун је проналазач мРНК вакцина и РНК.

Халахична дистинкција такође критикује „владине институције“ које „негирају“ „испробане и једноставне лекове који успешно лече“ COVID. Суд је такође критиковао исте агенције због промовисања "страха, а не здравља - упркос томе што су и сами знали" да постоје алтернативне ране методе лечења.

Главна област забринутости за рабински суд била је штета нанета деци и омладини ињекцијама COVID-а, као и потенцијална штета која би могла настати услед непознатих дугорочних ефеката.

Поред тога, према јеврејској групи, женама исте јеврејске деноминације забрањено је да намерно практикују „стерилазацију или спречавање плодности“. Због забринутости око тога шта би ињекција могла учинити плодним женама, укључујући ризик од озбиљног згрушавања крви, „забрањено им је давање ове ињекције“.

Суд је такође замолио „сву здраву одраслу децу у репродуктивном добу“ да се „држе подаље“ од ињекције направљене абортивним материјалом.

 

Поред забране и упозорења на давање ињекција деци и младима, суд је упозорио да је "потребно више појашњења" у вези са употребом ињекција старијим особама.

Пресуда се односи на „продорне случајеве“ као доказ да „нема значајне разлике између оних који су примили иРНК [убод] и оних који нису“. И „број пацијената са COVID-ом је отприлике исти у обе демографске групе.

Последњих дана, LifeSiteNevs је документовао тренд "потпуно вакцинисаних" појединаца из којих долази више случајева и смрти - чак и када се узме у обзир број вакцинисане популације. У септембру су „потпуно вакцинисани“ људи чинили огромну већину смртних случајева од COVID-19 у Шведској и Великој Британији.

Јеврејске власти су податке о онима који су умрли након вакцинације назвали "грубим фалсификатом". „Требало би да будете свесни да је већина података које пријављују владине агенције лажна. На пример, смрт од Covida која се догоди код особе након ињекције, ако се догоди у року од четрнаест дана након ињекције, наводи се као „невакцинисана“ смрт.

Многе жртве и породице жртава ињекција COVID-а проговориле су последњих месеци, укључујући Ернеста Рамиреза, који је уверен да је ињекција Pfizer убила његовог 15-годишњег сина и да медицинске власти нису признале смрт од вакцине. Ернесто се придружио, заједно са другим жртвама вакцине, да скрене пажњу на скандал око масовног заташкавања онога што би могло значити десетине хиљада смрти од COVID вакцина.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: https://www.lifesitenews.com

Последњи пут ажурирано ( среда, 19 јануар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 36 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.