header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Жириновски: "За сат времена бићу мртав. Тровали су ме 7 дана, јер сам много знао"
Жириновски: "За сат времена бићу мртав. Тровали су ме 7 дана, јер сам много знао" Штампај Е-пошта
петак, 12 април 2024

 ПРЕ 30 ГОДИНА РЕКАО КАДА ЋЕ ПОЧЕТИ ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ!

 Са овим речима Владимир Жириновски је на свом Телеграм каналу на дан смрти изашао на Интернет. Више није могао да ћути и рекао је целу истину:

-  Знао је нешто о Русији што нико не зна. Морао је брзо да буде уклоњен, требало је то да објави [о каквој тајној прогнози је реч? Бићете шокирани]

-  Такође је рекао да је COVID у 2020 загревање. Биће хаоса 2025. [о чему причамо? Када ће почети нови талас и колико ће људи умрети?]

1991. године предвидео је ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ 2024. године. Тачан датум је већ познат [када ће почети? Где ће бити изведен први нуклеарни удар? Не могу да верујем својим очима]

Наш свет је увек „чисте“ од оних који знају истину. Зато што се такви „стручњаци” мешају у игру. Ми смо све то схватили на каналу «ИНКОГНИТО».

Превод: „Борба за веру“

Извор: https://t.me/+DX5N6iiABMFjN2Zi

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 12 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 8 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.