header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Игор Друз: Папа је један од главних наручилаца уништења УПЦ Штампај Е-пошта
понедељак, 13 мај 2024

 За „међународни дан жена“ Елена Зеленски је отишла у Емирате, где је са помпом посетила екуменистички храм свих религија, о коме сам недавно писао, и радосно рекламирала сједињење вера у духу толеранцијe.

7. марта је посетила "међурелигиозни комплекс Дом породице Авраама" у Абу Дабију, у којем је симболично обједињен неокатолицизам у стилу папе Франциска, либерални ислам и јудаизам. Зеленска је изјавила:

"Драго ми је да својим очима видим ово инспиративно место. Људи у свету можда имају различите вере, језике, историју и културу, али главне вредности – људски живот, милосрђе, правда – су заједничке за све. И Украјина управо њих данас брани“. Али сви знају, које „вредности“ заправо брани украјинска држава, где једини преостали ТВ канал води даноноћно пропаганду, а оне који се не слажу са њеном идеолошком линијом хвата тајна политичка полиција СБУ. Људски живот тамо не вреди ни гроша, правда се крши сваког минута, а у милосрђе режима Зеленског се може надати само будала.

Екуменистички комплекс три религије у Абу Дабију

Међутим, лицемерје папе-језуита, који је подстицао рат у Украјини рукама њему потчињених унијата и локалних католика, а који сада ствара толерантне „међурелигијске комплексе“, далеко превазилази лицемерје кијевске „прве даме“. Управо је језуита Франциско један од главних наручилаца уништења УПЦ, чије парохије планира да себи потчини уз помоћ унијата и "ПЦУ". А жена Зеленског је само ускогруди* извођач, што је, међутим, не ослобађа кривице пред Богом и људима за распиривање мржње према УПЦ.

Зеленска је стално у директном контакту са злокобним француским полит-технологом и либералним филозофом Бернар-Анријем Левијем, који се већ дуги низ година ангажује на промоцији антихришћанства, русофобије и мржње према Србима. Леви донира новац „добротворној“ фондацији Зеленске, која, између осталог, пропагира радикални феминизам и малолетничко право западног типа, које је осудио патријарх све Русије Кирил.

Не чуди, што је са таквим политичким ментором супруга председника Украјине активно учествовала у пропаганди мржње против РПЦ и њеног украјинског дела - УПЦ. Она даје скандалозне изјаве, за које би у нормалној држави могла бити позвана на правну одговорност за распиривање верске мржње. На пример, Елена Зеленска је изјавила да за РПЦ „хришћански поглед на свет, морал и вредности немају право значење“.

А озлоглашени „95. кварт“ - који Зеленска контролише заједно са супругом и за који она и сада често пише сценарије - генерално клевеће УПЦ у непристојној форми, и то се дешава барем уз њен пристанак, а веома могуће и по њеном налогу и сценарију. И њен муж-председник, без сумње, је свестан активности злих „квартових“ шаљивџија.

И све ово упркос чињеници, да је Зеленска својевремено крстила децу у канонском православном храму, а и сама је ту крштена. Но ради тога, да би изгледали добро у очима [својих] глобалистичких шефова**, које мрзе РПЦ, они су од почетка били спремни да је издају и подвргну је гоњењу. https://ren.tv/blog/igor-druz/1083095-zelenskie-zapreshchaiut-pravoslavie-na-ukraine

*) недалекая - не баш паметна особа, ментално ограничена... ускогруда

**) начальства - претпостављени

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 13 мај 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 76 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.