header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Да ли је Шваб заиста у болници, или је побегао у бункер?
Да ли је Шваб заиста у болници, или је побегао у бункер? Штампај Е-пошта
уторак, 16 април 2024

 Саоштење са lomeactu.com: „Тужна вест за оснивача ВЕФ-а. Клауса Шваба, човек који је рекао да жели да доживи најмање 120 година, као Бернар Арно, налази се у болници.

Ова вест није нимало добра за Клауса Шваба. Како се наводи, мушкарац је хоспитализован и да је у лошем стању.

Оснивача Светског економског форума (ВЕФ), Клауса Шваба, неколико индискретних људи цитирало је на самиту светске владе 2024. да ће људи који одбију да прихвате вештачку интелигенцију изумрети. Међутим, према Ројтерсу, Шваб је 12. фебруара разговарао о регулацији вештачке интелигенције у свом уводном говору на самиту отвара нову картицу, годишњем окупљању светских лидера на коме се разговара о технологији и будућим изазовима.

Технолошке промене, рекао је, доводе до „транзиције човечанства“ у „разумну еру“.

Слуга антихриста Клаус Шваб рођен је 1938. године, односно има скоро 90 година. Мозак му је у реду, па зато одлично разуме да му је питање „какав ће свет бити за 20 година“, углавном, равнодушно. Чак и ако овај свет гори, он га неће видети. И хитна хоспитализација му је то још једном показала.

Ипак, Шваб и још неки важни људи из светске елите, који су по правилу већ једном ногом у гробу, тврдоглаво се боре за некакво велико ресетовање, дигитални новац и све то. Јесу ли луди?...

На исти начин, ни оронулом Клаусу Швабу, ни оронулом Билу Гејтсу, ни њима сличнима није потребно глобално ресетовање. Потребан је ђаволу и његовим демонима, који стоје иза њих и размишљају хиљадама година, а време људског живота за њих је углавном као један дан.

Драга браћо и сестре у Христу! Управо са њима, уз помоћ Божију, ми, православни, водимо борбу и рат за спас наших бесмртних душа. Ђаволу су потребна сва та ресетовања и дигитални новац да би уништио што више људских душа у последњим временима овоземаљске историје.

Бог нека им запрети!

Превод: "Борба за веру"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 16 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 9 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.